Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور با ایجاد زمینه‌ای برای کشت و فرآوری رقم کاسنی ریشه ای در کشور موفق به تولید دو ترکیب دارویی برای درمان کبدچرب شدند.

به گزارش ایسنا، هایده شوریده، مدیر عامل این شرکت فناوری، کاسنی را گیاهی دانست که به دلیل ترکیبات دارویی موجود در آن، منبع درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی است، گفت: با ایجاد رقم کاسنی ریشه‌ای برای اولین بار در کشور، زمینه کشت و فرآوری این محصول را فراهم آوردیم و ما با استفاده از فرآوری کاسنی ریشه‌­ای، موفق به تولید دو محصول شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محصول اول را "اینولین" عنوان کرد و یادآور شد: کاسنی ریشه‌ای منبع اصلی ترکیبی به نام اینولین است که با افزایش باکتری مفید سیستم گوارش، به بالا رفتن ایمنی بدن منجر می‌شود و محصول دوم، "قهوه کاسنی" است که برای گوارش، مشکلات کبد چرب و تنظیم گلوکز خون بسیار مفید است.

شوریده با بیان اینکه استفاده از این محصولات، سال‌­ها است که در اروپا رونق دارد و همچنان در حال استفاده است، اظهار کرد: ما موفق شدیم که این محصول را به مرز تولید برسانیم.

به گفته وی استخراج اینولین از ریشه کاسنی در بسیاری از واحدهای تولیدی اروپایی با روش سنتی انتشار در آب داغ صورت می‌گیرد و باتوجه به نیاز به انرژی و زمان بالا برای استخراج به روش سنتی، ما از روش نوین پالس الکتریک جهت استخراج این متابولیت استفاده کردیم.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی اضافه کرد: در حال حاضر شربت فروکتوز مورد استفاده در صنایع غذایی، از گیاه ذرت تولید می‌شود که در این تحقیق امکان تولید شربت فروکتوز از ریشه گیاه کاسنی با انجام واکنش هیدرولیز آنزیمی با استفاده از آنزیم اینولیناز استحصال شده از منبع میکروبی انجام خواهد گرفت.

شوریده خاطر نشان کرد: در حال حاضر سالانه ۱۰۰ تن اینولین با کاربرد خوراکی و دارویی وارد کشور می‌شود، درحالی‌که میزان تولید این محصول در سال نخست، یک تن بوده است که با حمایت های بیشتر در این حوزه، زمینه کاهش واردات این محصول از کشورهای دیگر فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاسنی کبد چرب کاسنی ریشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، استان خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گیاهان دارویی است و شهرستان حمیدیه نیز رتبه برتر تولید نعنای دارویی را دارد.

در این شهرستان انواع گیاهان دارویی کشت می‌شود و سطح زیر کشت دو نوع نعنای فلفلی و معمولی، ۲۰ هکتار است.

مهدی سلطانی، یکی از کشاورزان حمیدیه که حدود ۱۵ سال است در زمین کشاورزی اش نعنا کشت می‌کند، می‌گوید: ۵ بار در سال نعنا برداشت می‌کند و محصول تولیدی علاوه بر صادرات به نقاط مختلف خوزستان، به استان‌های همجوار ارسال می‌کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت