Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@13:23:46 GMT

صادرات عرق کاسنی و عسل عراق

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۲۲۶۶

صادرات عرق کاسنی و عسل عراق

تنوع گل و گیاهی کشور عامل تولید عسل‌های متنوع و باخاصیت دارویی است. میزان تولید عسل در کشور را حدود ۸۵ هزار تن که بیش از ۱۰هزار تن عسل از کشور صادر می شود.

چین با تولید بیش از ۳۰۵ هزار تن عسل بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان است. پس از چین، آمریکا با تولید ۸۲ هزار تن در جایگاه دوم تولید عسل قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور آرژانتین سومین تولیدکننده این محصول است.

زنبور عسل، محصولات و فرآورده های متنوعی می تواند تولید کند از جمله: عسل، موم، بره موم، ژل رویال و گرده. در این میان محصول عسل برای ما بیش از هر محصولی شناخته شده است. این در حالی است که چینی ها از هر کدوی زنبور عسل حدود ۱۲ کیلوگرم ژل رویال به دست می آورند که غذای ملکه زنبور عسل است و هر کیلوگرم آن ۵ میلیون تومان ارزش دارد.

در اروپا پتانسیل بالایی برای صادرات عسل موجود است است و تولیدکنندگان این محصول می توانند با بالا بردن کیفیت آن و شناخت ذائقه ی مشتری و توجه به سورتینگ محصول سود و ارز آوری قابل توجه و بسیار خوبی داشته باشند.

آلمان، چین، اسپانیا، بلژیک، انگلیس، فرانسه، لهستان دارای ظرفیت خوب و مقاصد صادارتی مناسبی می باشند.

عراق، عربستان، قطر، عمان و کویت در آسیا نیز پتانسیل قابل قبولی برای صادرات دارند.

شرایط صادرات عسل به عراق چیست؟

شرایط صادرات عسل به عراق به چه صورتی می باشد؟ موارد مهم در زمینه صادرات عسل چیست؟ ایران با توجه به مراتع گوناگون که دارد به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده گان عسل در منطقه شناخته می شود. تولید مرغوب و بسته بندی استاندارد عسل سبب شده است تا به صورت عمده به دیگر کشور ها مانند عراق نیز صادر گردد.

فعالیت در زمینه صادرات عسل از مزایایی خوبی بهرمند می باشد. اگر مراکز تولید کننده عسل بتوانند این محصول را باکیفیت بالا تولید نمایند قطعا مشتریان زیادی نیز خواهند داشت. چرا که تقاضایی بالای عسل سبب شده است تا به عنوان یک شغل درآمد زایی خوب شناخته شود.

وجود مراتع مختلف و گیاهان فراوانی که وجود دارد پرورش زنبور عسل موفقیت آمیز می باشد و می توان انواع عسل های طبیعی و با کیفیت را در سراسر کشور تولید نمود تا صادرات عسل عراق انجام شود.

اما عسلی که مراکز فروش عرضه می نمایند باید دارای چه ویژگی های باشد که بتواند به عنوان یک کالای صادراتی موفق عمل نموده و مشتریان زیادی از کشور های مختلف داشته باشد؟ آیا همه عرضه کنندگان بازار محصول با کیفیت را برای فروش مشتریان خود معرفی می نمایند؟

عسل باید دارای رنگ و ظاهری زیبا باشد.

عسل باید دارای بهترین مزه باشد.

توجه نمودن به شکرک زدگی عسل

توجه داشتن به قیمت عسل

توجه به موم های موجود در عسل

شناسایی عسل از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر مشتریان با خوبی با خصوصیات یک عسل طبیعی آشنا باشند می توانند بدون هیچ گونه مشکلی بهترین نوع عسل را سفارش و خریداری نمایند.

سرکه سیب و عرق کاسنی و عسل برای لیفت صورت

اگر با جوش و لکه روی صورتتان دسته پنجه نرم می کنید ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم با روش گیاهی از پوست شاداب، جوان برخوردار شوید.

به این ترتیب با ترکیبات محصولات سرکه سیب و عرق کاسنی با اضافه کردن عسل می توانید صورت خود را از لکه و آکنه نجات دهید سپس صورتتان به صورت طبیعی لیف کنید.

استفاده از محصولات طب سنتی بخاطر کیفیت و مرغوبیت در بازار زبان زد بسیاری از مردم شده است. افرادی که به دنبال سلامتی و زیبایی پوست هستند و می خواهند به طور طبیعی این امر صورت بگیرد ما به شما ترکیب عرق کاسنی و عسل برای لیفت صورت به روش زیر پیشنهاد می کنیم:

مواد مورد نیاز

3 الی 4 قاشق غذا خوری عسل طبیعی

3 قاشق غذا خوری آب کاسنی به طور صافی شده باشد

این دو محصول را خوب باهم ترکیب کنید و بهم بزنید. می توانید در طی 3 وعده به صورتتان بزنید به خوبی ماساژ دهید.

به دلیل اینکه عرق کاسنی خاصیت ضدمیکروب، ضد التهاب، ضد قارچ دارا می باشد برای پوست بسیار مفید می باشد.

همچنین ترکیباب منحصربفرد عسل و عرق کاسنی برای پوست بسیار خارق العاده می باشد. چراکه خواص آبرسانی، لایه بردار، لیفت بسیاری عالی دارد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا عرق کاسنی عسل صادرات رپرتاژ آگهی محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا صادرات عسل زنبور عسل عرق کاسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند